Hlavné menu UJS

Propagačná cesta Univerzity J. Selyeho

3 mesiace, 3600 kilometrov, 67 škôl, 1949 študentov, 73 prednášok za 2500 minút. Tieto čísla sprevádzali propagačnú cestu Univerzity J. Selyeho. Pracovníci univerzity navštívili skoro všetky stredné školy v blízkosti hranice od Kráľovského Chlmca až Bratislavy, kde okrem predstavenia univerzity priniesli aj interaktívnu hru zamerajúc sa na dôležitosť voľby vysokej školy.

„Pre našu univerzitu je veľmi dôležité, aby sme osobne stretli stredoškolákov, aby sme mohli priamo od nich získavať informácie o ich predstavách ohľadom budúcnosti. Považujeme za veľmi dôležité, aby žiaci získavali informácie o Univerzite J. Selyeho priamo od takých ľudí, ktorí sú vedomé o možnostiach univerzity a aj vysokého školstva. Náš tím kladie veľký dôraz na to, aby sme podali reálne a hodnoverné informácie pre maturantov.“ – povedal Norbert Ištvánik, organizátor propagačnej cesty, vedúci Centra kariérneho poradenstva UJS.

Prednáška pozostáva z dvoch častí, z interaktívnej hry, pomocou ktorej chceme zdôrazniť dôležitosť rozhodnutia maturantov ohľadom ich budúcnosti a výberom vysokej školy, druhá časť  sa zameriava na našu univerzitu, možnosti štúdia, štipendie, mobilitných programov a na študentské aktivity.

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.

  
spam vedelem