Hlavné menu UJS

DEŇ OTVORENÝCH DVERÍ NA UJS

Vyše 600 návštevníkov navštívilo v utorok, dňa 14. februára 2017 v rámci Dňa otvorených dverí Univerzitu J. Selyeho, ktorá očakávala uchádzačov o štúdium na 16 informačných miestach s 12 programami.

Účastníci podujatia pri vstupe do vestibulu konferenčného centra mali k dispozícii brožúru s informáciami o vysokoškolskom štúdiu, o živote na univerzite, s  orientačnou mapou jednotlivých informačných miest a s presným programom. Deň otvorených dverí na UJS s príhovorom otvoril rektor UJS György Juhász. Po príhovore rektora sa v aule uskutočnili prednášky jednotlivých fakúlt a počas prestávky medzi prednáškami, resp. po ich ukončení mohli záujemcovia navštíviť stánky katedier univerzity. 

V informačnom stánku Katedry biológie mohli uchádzači o štúdium riešiť zaujímavé otázky ornitológie a pri stánku Katedry chémie sledovať zaujímavé experimenty.  Katedra matematiky a informatiky pripravila pre záujemcov zadania zamerané na prehĺbenie logického myslenia, budúci informatici mali možnosť bližšie sa oboznámiť s drónmi a robotmi. Po prehliadke Športového centra univerzity a Univerzitnej knižnice mohli záujemcovia navštíviť aj Študentské domovy a nahliadnuť do prednášok alebo seminárov na jednotlivých fakultách univerzity. Študentská samospráva UJS privítala uchádzačov o štúdium s fotodokumentáciou zo života študentov.

Sme vďační všetkým účastníkom, ktorí svojou prítomnosťou prispeli k úspešnosti Dňa otvorených dverí. Veríme, že naše programy poskytli užitočné informácie a pozitívne zážitky zo života univerzity. Veríme, že sa nám podarilo presvedčiť uchádzačov o tom, že Univerzita J. Selyeho je dobrou voľbou pre každého, a že ich budeme môcť v septembri opäť privítať na našej univerzite - no tentokrát už ako našich študentov.

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.

  
spam vedelem