Hlavné menu UJS

Študentská vedecká odborná činnosť UNIVERZITNÉ KOLO

Rada ŠVOČ UJS v Komárne vypisuje pre akademický rok 2015/2016 univerzitné kolo ŠVOČ pre študentov UJS. Konferencia sa koná pod záštitou rektora UJS, doc. RNDr. Jánosa Tótha, PhD.

Miesto konania

Univerzita J. Selyeho, Komárno Konferenčné centrum UJS (Hradná 21, 945 01 Komárno)

Termín konania súťaže: 6. apríl 2016

Plánované sekcie

Biologické a chemické vedy, Ekonomické vedy, Historické vedy, Jazykové a literárne vedy, Matematické a informatické vedy, Pedagogické vedy, Teologické vedy.

Na základe odovzdaných prihlášok sekcie budú upresnené.

Spôsob prihlasovania

Vyplnenú a podpísanú prihlášku (Príloha č.1. smernice č. 5/2013 o študentskej vedeckej odbornej činnosti UJS) je potrebné odovzdať dekanovi príslušnej fakulty UJS do do 2. marca 2016.

Termín odovzdania prác

Prácu vypracovanú podľa smernice č. 5/2013 o študentskej vedeckej odbornej činnosti UJS je potrebné odovzdať podľa smernice a podľa pokynov dekanov fakúlt do 16. marca 2016 na dekanáty príslušných fakúlt.

Ocenenie

Za prvé, druhé a tretie miesto v každej sekcii môže Rektor UJS udeliť štipendium podľa odseku 2. d) článku 6 Štipendijného poriadku Univerzity J. Selyeho.

Prihláška

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.

  
spam vedelem