Hlavné menu UJS

Prvá letná univerzita

Prvá letná univerzita Univerzity J. Selyeho je výbornou príležitosťou pre stredoškolákov, aby nahliadli do života, univerzity, spoznali nových ľudí a rozšírili si svoje vedomosti.

 

Prečo je dobré zúčastniť sa letnej univerzity?

- Môžete nahliadnuť do života univerzity: zažijete ’univerzitnú‘ atmosféru, oboznámite sa s interakciou medzi učiteľmi a študentmi a dozviete sa, aké je to byť študentom.

- Zaujímavé témy: program ponúka množstvo zaujímavých školení a workshopov v rôznych témach, takže máš možnosť nahliadnuť do viacerých oblastí. To sa Ti oplatí v budúcnosti pri výbere vysokoškolského štúdia.

- Zlepšíš si svoje vedomosti a zručnosti: na letnej univerzite sa môžete zúčastniť zaujímavých prednášok, aby si si prehĺbil svoje vedomosti a získal nové poznatky v určitej téme. Okrem toho si môžeš rozvinúť aj svoje komunikačné a prezentačné zručnosti.

- Môžeš spoznať nových ľudí: podujatie je skvelou príležitosťou nájsť si nových priateľov, spoznať iných stredoškolákov, vysokoškolákov a pedagógov.

- Môžeš si rozšíriť svoje obzory: na letnej univerzite získaš nové vedomosti a skúsenosti nielen v triede, ale aj počas rôznych sprievodných aktivít.

- Môžeš sa zúčastniť na 2 festivaloch za zvýhodnenú cenu: môžeš si zakúpiť permanentky so zľavou 20 EUR na 2 fantastické festivaly: Hajómalom Fesztivál a Gombasecký letný tábor

Podujatie s uskutoční 1.– 3. júla 2024 na Univerzite J. Selyeho. Zaregistrovať sa môžete na stránke https://nyariegyetem.ujs.sk/

Podujatie je súčasťou projektu EduCoop, ktorý je financovaný Európskou úniou sumou 21 145 EUR vďaka Fondu malých projektov programu Interreg VI-A Maďarsko-Slovensko https://spf-west.eu/.

 

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.

  
spam vedelem